Front-of-Librije's-Hotel

Librije's Hotel

Tip: Eten, drinken, slapen

Ontdek opnieuw ons ‘Eten, drinken, slapen’ arrangement, waarbij u geniet van een zevengangenmenu met wijnarrangement, tafelwater en koffie-/ theeservies in Restaurant De Librije. U overnacht in één van onze sfeervolle Royale Kamers waarna wij u de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt serveren. Als cadeau ontvangt u bij vertrek een gesigneerd exemplaar van het boek ‘Eten, drinken, slapen’ mee naar huis.

Boekingsperiode: te reserveren op dinsdag (i.c.m. met diner), woensdag en donderdag  (i.c.m. lunch of diner) vanaf 20 januari 2015
Kosten: € 447,00 per persoon op basis van 2 personen

Voor meer informatie of om te reserveren neemt u contact op met het Service Center op telefoonnummer 038 – 853 0000 of per e-mail info@librijeshotel.nl.

Filosofie

Passie, de lijfspreuk van Jonnie en Thérèse Boer, is waar het allemaal om draait in de wereld van de Librije. Passie voor het koken, de wijnen, de gastronomie. En dat alles op een eigentijdse, moderne wijze, wars van conventies en vastgeroeste gewoonten. Librije’s Hotel biedt haar gasten wat Jonnie en Thérèse zelf de ‘ultieme hotelbeleving’ noemen. Inclusief butlerservice, een Mercedes S-klasse als eigen taxi voor de deur, diverse sloepen voor gebruik door de gasten en gastvrijheid op hoog niveau.

Librije's Hotel

Jonnie en Thérèse werden benaderd om de voormalige gevangenis van Zwolle te kopen, een monumentaal pand uit het begin van de achttiende eeuw. Hun langgekoesterde wens, een eigen hotel, kon zo bewaarheid worden. Ruim vijf jaar zijn er plannen gemaakt en is er verbouwd en gerestaureerd. Op 25 mei 2008 werd Librije’s Hotel feestelijk geopend.

Brochure 'Wereld van De Librije'

reservations_hotel