Front-of-Librije's-Hotel

Librije's Hotel

TIP: Zomerklassiekers

Het is een feestelijke zomer in de wereld van De Librije! Ontdek ons ‘Zomerklassiekers’ arrangement waarbij u culinair wordt verwend in restaurant Librije’s Zusje en geniet van een heerlijke overnachting in Librije’s Hotel. Klik hier voor meer informatie.

Filosofie

Passie, de lijfspreuk van Jonnie en Thérèse Boer, is waar het allemaal om draait in de wereld van de Librije. Passie voor het koken, de wijnen, de gastronomie. En dat alles op een eigentijdse, moderne wijze, wars van conventies en vastgeroeste gewoonten. Librije’s Hotel biedt haar gasten wat Jonnie en Thérèse zelf de ‘ultieme hotelbeleving’ noemen. Inclusief butlerservice, een Mercedes S-klasse als eigen taxi voor de deur, diverse sloepen voor gebruik door de gasten en gastvrijheid op hoog niveau.

Librije's Hotel

Jonnie en Thérèse werden benaderd om de voormalige gevangenis van Zwolle te kopen, een monumentaal pand uit het begin van de achttiende eeuw. Hun langgekoesterde wens, een eigen hotel, kon zo bewaarheid worden. Ruim vijf jaar zijn er plannen gemaakt en is er verbouwd en gerestaureerd. Op 25 mei 2008 werd Librije’s Hotel feestelijk geopend.

Brochure 'Wereld van de Librije'

reservations_hotel