Front-of-Librije's-Hotel

Librije's Hotel

Tip: Zomerklassiekers

Het is een feestelijke zomer in de wereld van De Librije met ons ‘Zomerklassiekers’ arrangement! Wij ontvangen u om 15:00 uur in Librije’s Hotel met een welkomstdrankje en een mondvermaakje. Voor het diner serveren wij u in Librije's Zusje acht kleine Librije-klassiekers inclusief huisaperitief, wijnarrangement, tafelwater en koffie-/ theeservies. Aansluitend overnacht u in één van onze sfeervolle Royale Kamers, waarna u de volgende ochtend geniet u van een Librije's Zusje-ontbijt.

Boekingsdagen: zondag t/m donderdag
Boekingsperiode: te reserveren van
1 juni tot en met 30 september 2014 o.b.v. beschikbaarheid
Kosten: € 575,00 per twee personen.

Voor meer informatie of om te reserveren neemt u contact op met het Service Center op telefoonnummer 038 – 853 0000 of per e-mail info@librijeshotel.nl.

Filosofie

Passie, de lijfspreuk van Jonnie en Thérèse Boer, is waar het allemaal om draait in de wereld van de Librije. Passie voor het koken, de wijnen, de gastronomie. En dat alles op een eigentijdse, moderne wijze, wars van conventies en vastgeroeste gewoonten. Librije’s Hotel biedt haar gasten wat Jonnie en Thérèse zelf de ‘ultieme hotelbeleving’ noemen. Inclusief butlerservice, een Mercedes S-klasse als eigen taxi voor de deur, diverse sloepen voor gebruik door de gasten en gastvrijheid op hoog niveau.

Librije's Hotel

Jonnie en Thérèse werden benaderd om de voormalige gevangenis van Zwolle te kopen, een monumentaal pand uit het begin van de achttiende eeuw. Hun langgekoesterde wens, een eigen hotel, kon zo bewaarheid worden. Ruim vijf jaar zijn er plannen gemaakt en is er verbouwd en gerestaureerd. Op 25 mei 2008 werd Librije’s Hotel feestelijk geopend.

Brochure 'Wereld van de Librije'

reservations_hotel