Front-of-Librije's-Hotel

Librije's Hotel

Tip: Librije's laatste kloostermaal

Wij zien ernaar uit om u te ontvangen in Librije’s Hotel met een welkomstdrankje en een mondvermaakje. Vervolgens geniet u in de huidige locatie van Restaurant De Librije nog een laatste keer van een zesgangenmenu inclusief huisaperitief, wijnarrangement, tafelwater en koffie-/ theeservies.
U overnacht in één van onze sfeervolle Royale Kamers waarna wij u de volgende ochtend in restaurant Librije's Zusje een uitgebreid ontbijt serveren. Om het arrangement extra feestelijk af te sluiten, ontvangt u van ons per twee personen één exemplaar van ons boek PUURST cadeau.

Boekingsperiode: te reserveren op dinsdag, woensdag en donderdag in 2014 o.b.v. beschikbaarheid. Op donderdag is dit arrangement ook te boeken in combinatie met een lunch.
Kosten: € 385,00 per persoon, o.b.v. 2 personen. U ontvangt 1 exemplaar van PUURST per 2 personen.

Voor meer informatie of om te reserveren neemt u contact op met het Service Center op telefoonnummer 038 – 853 0000 of per e-mail info@librijeshotel.nl.

Filosofie

Passie, de lijfspreuk van Jonnie en Thérèse Boer, is waar het allemaal om draait in de wereld van de Librije. Passie voor het koken, de wijnen, de gastronomie. En dat alles op een eigentijdse, moderne wijze, wars van conventies en vastgeroeste gewoonten. Librije’s Hotel biedt haar gasten wat Jonnie en Thérèse zelf de ‘ultieme hotelbeleving’ noemen. Inclusief butlerservice, een Mercedes S-klasse als eigen taxi voor de deur, diverse sloepen voor gebruik door de gasten en gastvrijheid op hoog niveau.

Librije's Hotel

Jonnie en Thérèse werden benaderd om de voormalige gevangenis van Zwolle te kopen, een monumentaal pand uit het begin van de achttiende eeuw. Hun langgekoesterde wens, een eigen hotel, kon zo bewaarheid worden. Ruim vijf jaar zijn er plannen gemaakt en is er verbouwd en gerestaureerd. Op 25 mei 2008 werd Librije’s Hotel feestelijk geopend.

Brochure 'Wereld van de Librije'

reservations_hotel